ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

BRC Η No1 επιλογή για υγραεριοκίνηση σε Ιταλία & Ελλάδα

 

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Π. - ΣΠΑΘΗΣ Κ. - ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΟΕ

Η εταιρεία μας εδρεύει στη Λάρισα και ξεκίνησε την λειτουργία της από το 1990. Στόχος της είναι να προσφέρει αξιόπιστες, έγκυρες , εγγυημένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες για όλα τα αυτοκίνητα MERCEDES - BENZ GROUP  αλλά και την δυνατότητα παροχής service και σε άλλες μάρκες αυτοκινήτων.

Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε μηχανικές και ηλεκτρολογικές δυσλειτουργίες. Είμαστε απο τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Θεσσαλίας. Η μακροχρόνια πορεία μας βασίστηκε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες μας.

Έχουμε άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς , πλήρως ενημερωμένοι στη νέα τεχνολογία , με υπερσύγχρονα μηχανήματα σας περιμένουν για να λύσουν όλα τα προβλήματα του αυτοκινήτου σας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Στο συνεργείο μας που λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα παρέχουμε εγγυημένο τεχνικό έλεγχο , συντήρηση,  επισκευή του αυτοκινήτου σας καθώς και τοποθέτησης συστήματος υγραεριοκίνησης.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

3ο ΧΛΜ. ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Τ: 2410 281.077 Κ: 6945 710.839
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  • 1

Πρατήρια Υγραερίου